Kin 81* Vörös Elektromos Sárkány* 04.29.

fire dragon.jpgAz Elektromos Sárkány minőségével ma rálelhetünk a megoldásokra. Arra a finom egyensúlyra, mely szükséges megújulásunkhoz, fejlődésünkhöz: a reményvesztett veszteség érzete és a nemes, már-már szerzetesi felajánlás érzése között. A Sárkány ma megadja az ehhez szükséges hitet és erőt, hogy megerősíthessük bizalmunkat a Mindenség rendező elvében.

Senki sem mondta, hogy könnyű lesz, de a Kristályos Mag évében –annak is a 10. hónapjában-  csak ez az út éri meg! Meg kell dolgoznunk azért, hogy felismerhessük az elmúlt időszak miértjeit, levonhattuk tanulságait, hogy a 13. a Kozmikus Hold évében (2018 07.26.-2019 07.24.) mindezzel megbékélhessünk és pontot tehessünk egy hosszú út végére. Ehhez azonban lépésről lépésre kell haladnunk, így most az elengedésen van a fő hangsúly. Valamit valamiért. A Vihar hullámvarázs, – mint a Főnix madár esetében is – lecsupaszít, magával ragad mindent, ami idejétmúlt, hogy csak a MAG maradjon, melyből egy új, friss élet támadhat majd fel. Az Elektromos Sárkány ma új kezdeteket hoz, feltölt bizalommal és hittel, amire nagy szükségünk lesz a következő napokban. Ma gondoljuk végig, hogy vajon képesek vagyunk e bízni a nagyobb tervben – abban, hogy minden okkal történik-, valamint hogy bízunk e önmagunkban és képességeinkben? Figyeljünk ma ösztönös megérzéseinkre és kövessük ezt a belső hangot.

Váljunk nyitottá, befogadóvá, és engedjük, hogy a mai nap,  kivételesen rólunk szóljon. Használjuk ki a Sárkány gondoskodó energiáit és töltekezzünk fel élet erejéből, hogy legyen erőnk átvészelni a Vihar hányattatásait. Fejezzük ma ki nyíltan környezetünk felé igényeinket és engedjük át magunkat a gondoskodásnak. Csináljuk azt, amihez ma kedvünk van, adjuk meg önmagunknak is azt a törődést és odafigyelést, melyet mindeddig másokra fordítottunk. Kérdezzük meg magunktól, mire van szükségünk igazán. Mi az, ami az új minőség, mely létezésünkhez szükséges. Fogalmazzuk meg önmagunknak saját igényeinket, még akkor is, ha ezek elérhetetlennek tűnnek és engedjük, hogy a mindenség energiái „kipótolják” erőfeszítéseinket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy tápláljak
Megkötve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .