Kin 28* Sárga Lunáris Csillag* 03.07.

bubble-bliss-beauty-216x300.jpgA Lunáris Csillag-gal ma kezdetét veszi a 9. Maja Holdhónap, melyet a szépség, a harmónia és a nemes egyszerűség fémjelez majd. Figyeljük meg ítélkezés és önkritika nélkül, hogy mit hoz a mai nap, hisz ez fogja meghatározni a következő 28 nap eseményeit, ezekkel a témákkal kell majd dolgoznunk.

Ahogy azt említettem a tegnapi bejegyzésemben, a Kéz hullámvarázs az elengedést által hozza el számunkra az gyógyulást, A hullám második napja mindig bemutatja számunkra az ellenpólust, azokat a bizonyos korlátokat, melyeket meg kell ugranunk célunk elérése érdekében. Lunáris Csillag ma felhívja figyelmünket arra, hogy vannak „látszat harmóniák” életünkben, valamint azt is, hogy az elképzeléseink miért nem működtek eddig. Miért nem tudtunk végleg befejezni, megalkotni dolgokat? A Csillag a Nemes egyszerűség elvét vallja, így ne keressünk bonyolult válaszokat, ne lássunk bele oda nem illő dolgokat a mai történésekbe. Minden az, ami. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzünk ma (sem!) senki és semmi felett. Egyszerűen fogadjuk el, hogy mindennek helye van életünkben; a jónak éppúgy, mint a kevésbé jónak. Éppen ezért engedjük el ezt az idealisztikus képet, melyet a mai nap elénk tár és nézzünk szembe a tényekkel, hogy így tisztán láthassuk mi a valós akadály köztünk és céljaink között. Jobb tudni és cselekedni, mint hamis ábrándokat kergetve egyhelyben topogni. Váljunk nyitottá és könnyeddé, forduljunk önmagunk felé szeretettel és törődéssel, hogy meghallhassuk belső hangunkat, mely visszavezényel bennünket a helyes útra.

Törekedjünk ma arra, hogy megteremtsük a valódi harmóniát életünkben. A Csillag minőségeit támogathatjuk azzal, ha ma a szépség és elegancia minőségeit hívjuk segítségre. Ez megjelenhet akár egy igényes környezet formájában, ha például rendet teremtünk környezetünkben, vagy épp kidekoráljuk, egy szép virággal, saját alkotással. De olyan egyszerű dologgal is mint az, hogy ma különösen odafigyelünk megjelenésünkre. Már közeleg a Tavasz, öltözzünk hát színesebben, csempésszünk egy kis könnyedséget ezekbe a szürke napokba. Engedjük, hogy Csillagmag lényünk átragyogjon külső páncélunkon.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy megszépítsek
Stabilizálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.