Kin 17* Vörös Önálló Föld* 02.24.

margarete_petersen_tarot_by_jackcornelius-d8lt718A Vörös Önálló Föld energiái, ma lehorgonyoznak bennünket a Most-ban, a Jelenben, arra kérve, hogy ne ítélkezzünk és hagyjuk, hogy a végtelen teljessége megmutatkozhasson Nekünk.

Ma olyan véletlenszerű események történhetnek, melyek utat mutathatnak számunkra, ha nem akarjuk túlmagyarázni, vagy elemezni őket. Egész egyszerűen csak hagyjuk megtörténni és fordítsuk figyelmünket a Jelen pillanatra. Ne menjünk bele a „mi lett volna ha..”, vagy a „ mi lesz majd ha..” gondolatokba. Véletlenek nincsenek, ezt úgy gondolom, már mindenki tudja. A Lényeg, hogy a jelen pillanatban mit mutat nekünk ezen „véletlen” találkozások, felbukkanó érzések, gondolatok. Úgy képzeljük ezt el, mint a szivárványt. Sok-sok különböző színből áll, mégis egymás mellett, összemosódva, egy fantasztikus egységet alkotnak, eggyé válnak. Tekintsünk így a mai szinkron eseményekre, érzésekre. Nem kell hogy tudjuk, honnan ered és hol végződik a szivárvány, csak gyönyörködjünk a szemünk elé táruló látványban! Csakis így láthatjuk meg azt a kulcsot, útmutatást, melyet a Föld hozott el ma számunkra!

A Varázsló energiáival a Föld lehorgonyoz bennünket a realitás talajára, de mégis összeköttetésben állhatunk a Szellemi vezetőnkkel. Kapcsolódjunk össze meditációban a Föld középpontjával, vagy akár csak menjünk ki a természetbe és kapcsolódjunk össze az Ő energiáival. Legyünk nyitottak és csendesítsük el zsibongó elménket, hogy meghallhassuk belső vezetőnk sugallatát.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Meghatározok a fejlődés érdekében
Megszabva a szinkronicitást
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.