Kin 5* Vörös Felhangos Kígyó* 02.12.

goddesses-dancing-2A Felhangos tónusú Kígyó segítségével ma feltöltődhetünk energiával, lelkesedéssel, melynek köszönhetően feléled intuíciós képességünk is. Figyeljünk ma oda testünk jelzéseire, a gyomor tájékáról érkező „megérzéseinkre”. Nem kell megértenünk, csak cselekedjünk ezek szerint.

Habár a Kígyó alapvetően egy energikus és aktív, cselekvő minőség, mégis az elmúlt napok, -no meg a váltakozó frontok- hatására, mára már úgy érezhetjük, hogy elemeink kimerültek, ólmos fáradtság lesz rajtunk újjá, feszültté, indulatossá, netán túlérzékennyé is válhattunk. A mai nap segít, hogy kiadjuk ezt a feszültséget, letegyük ezeket a mázsás terheket és feltöltekezzünk. A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége, megteremti azt a biztonságos közeget, amely ideális ahhoz, hogy megpihenjünk és feltöltekezzünk. A mai nap vezető ereje is ebben lesz segítségünkre, hisz az Égenjáró ma megtanít bennünket az aktív, befelé forduló feltöltődés fortélyaira. Ha tehetjük, kezdjük a mai napot egy kis csikung-gal, vagy csakra-tisztító gyakorlatokkal, hogy újra áramlásba hozzuk lelassult életenergiánkat, keringésünket. Ha nincs időnk (bár miért ne volna?!), végezhetünk egy egyszerű légzőgyakorlatot is, mellyel kitágíthatjuk tüdőnket, ezzel is segítve a szívünket, életerőnk áramoltatásában. Ehhez javaslott a váltott orrlyukú légzőgyakorlat, melynél a bal orrlyukon mélyen belélegzünk, majd a jobb orrlyukunkon lassan kifújjuk, mindezt 3x ismételjük.

Engedjük, hogy a mai napon átjárjon bennünket az Élet-igenlés, a vitalitás és az öröm! Bármit is csinálunk ma, azt csináljuk teljes odaadással és lelkesedéssel. Találjuk meg a mai napban azt, ami örömet okoz, vegyünk észre minden apró örömforrást és töltekezzünk belőle. A Kígyó energiáit ma elősegíthetjük azzal, ha picit kényeztetjük testünket, menjünk ki egy kicsit a Napra, érezzük, ahogyan átjárja testünk minden sejtjét feltétel nélküli fénye, feltöltve bennünket D vitaminnal és boldogsághormonnal. Adjunk ma hálát, ünnepeljük ma az Életet!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Megerősítek, hogy túléljek
Irányítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.