Kin 001* Vörös Mágneses Sárkány* 02.08* Galaktikus Aktiváló Portálnap

ősanya.jpgVissza az alapokhoz. A Sárkány minősége az élet forrása, isteni gondviselés és támogatás. Ő az gondoskodó Ősanya, aki erejével táplál, védelmez. Így a mai nap olyan biztonságos teret nyújt, melyben bátran tervezgethetünk, akár rövid (ezen hullámvarázs), akár hosszú távra (Tzolkin- 260 nap). Ma, mint egy mágnes vonzzuk magunkhoz azon témákat, mellyel a következő napokban dolgoznunk kell.

A tegnapi napon kezdetét vette a 8. Maja Holdhónap, melyet a Kozmikus Nap kódol. A 8. hónap a sikerek, beérések valamint a visszajelzések hónapja lesz, melyhez szükségünk lesz a Nap elfogadó, szerető és felelősségvállaló energiáira. Az hogy a 8. hónap a Tzolkin utolsó napjával indult, egyfajta plusz minőséget hoz magával, így a következő 28 nap nem csupán az elmúlt hónap, de az előző Tzolkin okozta változásainkat, átalakulásainkat is górcső alá veszi. Fogadjuk visszajelzéseit nyitott szívvel és elmével, mert így ez a hónap meghozhatja számunkra a várva várt sikereket. A Sárkány felhívja figyelmünket a bizalom és befogadás képességére, valamint arra, hogy ne csak mások igényeit vegyük figyelembe, hanem elsősorban Önmagunkat „tápláljuk”, szeressük. Tudatosítsuk Önmagunkban, hogy a Mindenség egy védőhálót von körénk, és ha Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a célunk elérése érdekében, Ő megsokszorozza a befektetett energiánkat. Tegyük fel magunknak a kérdést, mi az, amire most igazán szükségünk van? Akármi is legyen az, biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tápláljak
Vonzva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok …Lépj be.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.