Kin 205* Vörös Planetáris Kígyó* 12.14

Kundalini ShaktiA Planetáris tónussal ma kiteljesedik a Sárga Harcos hullámvarázsa, mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk, ma formát ölt, megjelenik életünkben és a Kígyó erejével ma feltöltődik életenergiával, szenvedéllyel és lelkesedéssel.

Kígyó minősége mindig felhívja figyelmünket arra, ha esetleg már „beleszürkültünk” a mindennapok rutinjába vagy épp azon területekre életünkben, ahol csak „csordogál” életenergiánk. Bár a Planetáris tónus a kiteljesedés napja, valahogy mégis aktívabb, élettel telibb mint a többi. Ma a Kígyó erejével erősítsük meg célkitűzéseinket, motivációnkat, hogy a nap végére a Beteljesedettség érzése megérkezhessen hozzánk. Az elmúlt 9 napban, a Harcos energiái segítségével új hitrendszerünkből és új, átalakult énünkből felépítettünk egy stabil belső alapot, egy belső erőközpontot, melyre bármikor bizton számíthatunk. Megtanultunk összekapcsolódni belső Szellemi énünkkel, összehangoltuk elménk és szívünk útját, így megerősítettük belső vezettetésünket, tisztábban hallgathatunk a Belső hangunkra. A Kígyó ma kreatív energiáival tovább erősíti mindezt azáltal, hogy felhívja figyelmünket az Élet szépségeire, arra, hogy az Életet ne leéljük, hanem tartalommal feltöltve és teljességében MEGÉLjük.

A mai nap energiáit felerősíthetjük, ha ma spontaneitást csempészünk a mindennapok rutinjába, ha picit ki merünk törni a kereteinkből. Rázzuk fel picit életerőnket, tisztítsuk meg csakráinkat a blokkoktól. Kapcsolódjunk össze testünkkel, ösztöneinkkel és hallgassunk belső intuícióinkra akkor is, ha elsőnek épp őrültségnek hangzik. Merjünk változtatni, kilépni komfort zónánkból.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy túléljek
Előállítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .