Kin 170* Fehér Mágneses Kutya* 11.09

dog_warriorA ma kezdődő Fehér Kutya Hullámvarázsban az önmagunkhoz való hűség, az ön-szeretet és az önérvényesítés kap szerepet, elhozva számunkra az érzelmi gyógyulást és a feltételek nélküli szeretet életérzését.

Az elmúlt időszak tanításai alapján, ma fogalmazzuk meg, merre szeretnénk haladni utunkon, mi a konkrét célunk. Ha a célt pontosan megfogalmaztuk, akkor a Kutya, gondoskodik a segítőkről, akikkel együtt haladhatunk ezen az úton. A Fehér jegyek közül a Kutya jegye a legérzelmesebb, így most egy érzelmekben gazdag 13 nap áll előttünk. A Kutya energiái támogatást nyújtanak önmagunk elfogadásához és szeretetéhez, ahhoz, hogy ne adjuk fel önmagunkat, céljainkat, az odatartozásért cserébe. A mai napon, – mint minden Mágneses napon- bevonzzuk azon szituációkat, melyekkel a következő időszakban dolgoznunk kell. Vizsgáljuk meg kapcsolatainkat – munkahely, barátok, párkapcsolat – milyen alapzatra épültek: ragaszkodás, elfogadás, elismerés utáni vágy? Lássuk meg, hol adjuk fel valós Önmagunkat ezekért az érzésekért cserében. Miért érezzük úgy, hogy ha Önmagunkat adnánk, az nem lenne elég?  Mi marad, ha az elvárásokat, levetkőzzük? Hol vagyunk MI magunk a Saját életünkben?!

Az előttünk álló érzelmi hullámvasutazásnál kulcsfontosságú lesz, hogy ne menjünk bele érzelmi drámákba (harag, félelem, lelki zsarolás, elkeseredettség, kétség)! Tapasztaljuk meg, engedjük bele magunkat az érzésekbe, de úgy, hogy közben használjuk a „belső tanú” semlegességét, hogy így tiszta fejjel és ne érzelmeink által vezérelve cselekedjünk.
Nagyon fontos, hogy ebben az időszakban nyissuk meg szívünket és elvárások és feltételek nélkül forduljuk Önmagunk felé szeretettel!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!

Mantra: 
Egyesítek a szeretet érdekében
Vonzva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés: 
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.