Kin 103* Kék Kristályos Éjszaka* 09.03

keyholeA Kristályos Éjszakával felismerhetjük a Hullámvarázs tanítását, melyek legtöbbször álmok, víziók formájában teszik látogatásukat, így érdemes ma ezeket picit jobban megvizsgálni. Nézzünk szembe a felmerülő aggályokkal és lássuk meg, igaz arcukat, az igazi okokat.

A mai nap bár már a leválásról szól, mégis álljunk meg egy picit és tegyünk egy belső utazást, hogy felfedezzük mi változott, és miért az elmúlt napok során. Mindezek a felismerések könnyebbé teszik a megértést és így, az elengedés fázisát. Előfordulhat, hogy a mai napon kétségek, esetlegesen félelmek kúsznak be életünkbe. Ne ijedjünk meg tőlük és semmiképpen ne adjuk át magunkat ezeknek az érzéseknek. Ne engedjük, hogy félelmeink bekorlátozzanak bennünket! Maradjunk higgadtak, hogy kirajzolódhasson előttünk a nagyobb kép, mely a felismeréseket rejti. Tudatosítsuk magunkban, hogy ez is csak az egyik aspektusunk, mely nem ártó szándékkal jelenik meg előttünk, hanem fontos üzenetet hordoz! Ne ítélkezzünk. Csendesedjünk el és maradjunk nyitottak és befogadók, hogy meghallhassuk Lelkünk szavát. Az Éjszaka legnagyobb feladata a tudatos befelé fordulás a felszínes, elzárkózó életmód helyett. Ezzel olyan tapasztalásokra tehetünk szert, melyek erősítik ön-elfogadásunkat és így, az önmagunkba vetett hitünket. Azáltal pedig, hogy elfogadjuk tökéletlenségünket, hatalmas terhet veszünk le vállainkról. Hiszen immáron nem arra koncentrálunk ami nincs, (hiszen elfogadtuk) hanem arra, ami van, és amit a jövőben kamatoztatni tudunk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szentelek, hogy álmodjak,
Egyetemessé téve az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.