Kin 17* Vörös Önálló Föld* 06.09

f4cc27861dd2a9f34146f9b7c2d7645fA Vörös Önálló Föld ma egyensúlyt teremt és elhozza számunkra a biztonságot. Emlékeztet arra, hogy belső stabilitásunkhoz nincs szükségünk másra, csakis önmagunk szeretetére és erős hitre önmagunkban. A Föld segítségével ma könnyebben összpontosíthatunk célkitűzéseinkre és tervezésünk által ma megteremthetjük a biztos alapokat.

Ám ugyanezen minőségnek köszönhetően előfordulhat, hogy elveszettnek érezhetjük magunkat világunkban, szétszórttá, hóbortossá válhatunk, ha hagyjuk kicsúszni kezünkből az irányítást. A Varázsló hullám ugyan az irányítás feladásáról szól, ma mégis fontos a tervezés, a „terelgetés”. Amíg az Önálló tónus a tervezés által segíti a megvalósítást, addig a Föld segít bennünket visszahozni és felismerni a Jelen ajándékait! Ma olyan véletlenszerű események történhetnek, melyek utat mutathatnak számunkra, ha nem akarjuk túlmagyarázni, vagy elemezni őket. Egész egyszerűen csak hagyjuk megtörténni és fordítsuk figyelmünket a Jelen pillanatra. Váljunk nyitottá arra, hogy ezen „Véletleneket” beleszőjük terveinkbe. Ne menjünk bele a „mi lett volna ha..”, vagy a „ mi lesz majd ha..” gondolatokba. Véletlenek nincsenek, ezt úgy gondolom, már mindenki tudja. A Lényeg, hogy a jelen pillanatban mit mutat nekünk ezen „véletlen” találkozások, felbukkanó érzések, gondolatok. Úgy képzeljük ezt el, mint a szivárványt. Sok-sok különböző színből áll, mégis egymás mellett, összemosódva, egy fantasztikus egységet alkotnak, eggyé válnak. Tekintsünk így a mai szinkron eseményekre, érzésekre. Nem kell hogy tudjuk, honnan ered és hol végződik a szivárvány, csak gyönyörködjünk a szemünk elé táruló látványban! Csakis így láthatjuk meg azt a kulcsot, útmutatást, melyet a Föld hozott el ma számunkra!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok a fejlődés érdekében
Megszabva a szinkronicitást
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.