Kin 253* Vörös Ritmikus Égenjáró* 05.16

skywalker overA Ritmikus tónusú Égenjáró, ma a bátorságra biztat bennünket, arra, hogy legyen erőnk és kitartásunk kilépni a megszokottból és felfedezni mi vár ránk akkor, ha bízunk képességeinkben.

Ahogy közeledünk a Tzolkin vége felé egyre nyugtalanabbá és feszültebbé válhatunk.  A Vihar évében ez az érzelmi hullámzás már nem ismeretlen számunkra, mégis most kissé elbizonytalaníthat a mai nap, hisz fontos döntés előtt állunk.  A Csillag hullámvarázsban megjelenő Égenjáró ma éppen arra biztat, hogy lépünk ki biztosnak hitt fészkünkből és vállaljuk a felelősséget erőforrásainkért. Tervezzük meg következő lépéseinket és engedjük el a kétkedést. Nyíljunk meg az új helyek, területek felé, és lássuk meg a szépséget, harmóniát, értékeket a világban, környezetünkben, mindenben. Használjuk az újonnan felfedezett és megtalált dolgokat, képességeinket arra, hogy életünket színesebbé, izgalmasabbá tegyük.

Az Égenjáró energiáival ma új mélységeinket fedezhetjük fel, amelyek a világból tükröződnek vissza ránk. Figyeljünk, hogy láthassunk. Így a következő Tzolkin előszeleit is megérezhetjük.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek a felderítés végett,
Kiegyenlítve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.