Kin 221* Vörös Kozmikus Sárkány* 04.14

josephine_spirit_of_winter_43041-1920x1200A Vörös Sárkánnyal zárul a Vörös Hold hullámvarázs, melyben az érzelmeink megtisztítása volt a feladat. Ahhoz, hogy teljességben megélhessük a Sárkány nyújtotta biztonságot és bátran beléphessünk egy következő ciklusba, előbb meg kell békülnünk az elmúlt napok eseményeivel és szeretettel el kell engedjük. Ebben nyújt ma segítséget a Kozmikus tónus.

A Hold elvitt minden olyan visszatartó erőt, akár személyt, akár érzelmet, mely nem mozdított bennünket előre. A mai napon tekintsünk vissza az elmúlt 13 napra, vonjuk le a tanulságát és békéljünk meg vele. Ami elmúlt, elmúlt. Érzelmileg felkavaró időszakon vagyunk túl, engedjük hát hogy a Sárkány Ősanyai minőségeivel – szeretet, gondoskodás- újra bizalommal tölthessen fel. Váljunk nyitottá az Új befogadására és bízzunk! A Hit a válasz mindenre. Legyen hitünk Önmagunkba és legyen hitünk a Mindenség segítő szándékában. Minden értünk van, még ha ezt most nem is így látjuk. Bízzunk ösztönös megérzéseinkben.
A Sárkány mindemellett az „adás-kapás” egyensúlyára is felhívja figyelmünket. Vizsgáljuk felül, hogy az amennyit mi adunk jó szándékból, szeretetből, az mennyire van arányban azzal, amennyi időt mi magunkra fordítunk, amennyit mi kapunk (magunktól!)? Ne várjuk, meg amíg ez a „viszonzás” elvárássá mérgesedik bennünk, és kivetítjük környezetünkre. Hiszen senki sem tudja olyan jól, hogy Nekünk mire van szükségünk, mint saját magunk.

Törődjünk ma magunkkal! Adjuk meg magunknak azt a törődést, amire mindig is vágytunk. Ha tehetjük, menjünk el egy kényeztető masszázsra, moziba, vagy akár csak vegyünk egy aromaterápiás forró fürdőt. A lényeg, hogy a változatosság kedvéért, ma mi legyünk a középpontunkban!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok, hogy tápláljak
Túlhaladva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

13. Tónus
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mundrát (kézmozdulatokat) itt nézheted meg: https://youtu.be/tDCZX0vGknk

Meditáció: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Megerősítés: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.