Év végi akció!

Tegnap kezdődött a 6. Maja holdhónap (Kék Galaktikus Vihar hónapja), mely a Vihar minőségeit képviseli, vezetője a Kék Éjszaka. Ezzel elkezdődött a Kék Spektrális Vihar évének aktív időszaka, amikor is el kell köteleződnünk célkitűzéseink mellett. A Vihar erőteljes és átalakító energiát képvisel, mely segítségével év végére újjászülethetünk egy új minőségben. 5 nap múlva kezdetét veszi a Maja naptár alapját képző Tzolkin legerőteljesebb időszaka, mely február 7-ig tart majd. 10 GAP nap, 20 MAG nap majd újabb 10 GAP nap váltja egymást, mely tökéletes alkalmat biztosít az átalakulásunkhoz! Ebben az időszakban olyan Galaktikus kapuk nyílnak meg melyek szabad beáramlást biztosítanak az adott jegyek tiszta energiáinak. Az Év energetikájára vetítve ez az időszak elhozza számunkra az újjászületés lehetőségét, ehhez azonban előbb szimbolikus halált kell haljon régi énünk és mindaz ami eddigi énünket fogva tartotta. Ez lehet régi berögzült szokás, gondolati minta, de akár fizikai dolog is.

A Vihar alázatra tanít és elfogadásra. Engedjük aminek menni kell és bízzunk a Mindenség rendező elvében, hisz már tudjuk véletlenek nem léteznek! Érzelmileg igen felfokozott állapotra kell felkészüljünk, melynek lehetnek fizikai tünetei is: ízületi fájdalmak, szapora szívverés, akár szorongás. Ebben az időszakban (és az év folyamán mindig) most különösen fontos lesz megtalálni és megtartani belső középpontunkat és lehorgonyozni ott!

Ne álljunk ellent az átalakulásnak, legyünk elfogadók és megengedők. Emlékezzünk, hogy a viharnak még a legmasszívabb fa is áldozatául eshet, így váljunk inkább hajlékony fűzzé, aki meghajol a mindenség akarata előtt. Segíthetjük átalakulásunkat, ha önként felajánlunk dolgokat, szokásokat a Vihar oltárán. Legyen ez akár egy szokás feladása, böjt, extra kör a futópályán, vagy csak a régi megszokott útvonal újra tervezése. A lényeg a Változásra való hajlandóság!

Még hét hónap hátra van a Kék Vihar évéből, ehhez stabilitást és biztonságot nyújthat az Év karkötője, melyet most kedvezményes áron, 2000 FT-ért (plusz posta költség 450 FT) kínálunk, amíg a készlet tart.

3000-2

Érdeklődni emailben: majaharmonia@gmail.com

Kívánok minden hűséges olvasónknak boldog békés ünnepeket!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.