Amikor a Maja rendszer és a családállítás találkozik

Születési energiáinkra sokféle szempontból ránézhetünk. A numerológiai, asztrológiai elemzés ma már mindenki számára elérhető. Ha születési dátumunkat a Maja naptár szerint vizsgáljuk egy nagyon különleges és új nézőpont tárul elénk. Felépítése egyedi és kreatív, ami – bár a módszer több ezer éves, mégis – újszerű megvilágítást képes adni.

Az adott nap, amelyen születtünk társítható a Maja naptár egy Kin-jéhez, így mindenkinek van egy úgynevezett Sors-kinje, ami fontos tulajdonságcsomagokat (mintázatokat) őriz.saját háló

Ez alapján felrajzolható mindenki kapcsolathálója, ami egy négy dimenziós élet-keretnek is mondható. A kifejezésekből érezhető, hogy ez a rendszer lüktet és élő.

A család-, és rendszerállítás is egy ilyen élő rendszer, amely morfogenetikus teréből leképezni (ránézni) saját Maja kapcsolathálónkra egy nagyon érdekes és izgalmas élmény.

A kapcsolatháló 5 szereplőből áll és egy cselekvési, működési dinamikát meghatározó „energiából” (tónus). Ők az állítás főbb szereplői.

Bár a Maja rendszerrel az utóbbi bő egy évben elmélyültebben foglalkozom és természetesen a saját kapcsolati hálómon is merengtem már sokat, mégis egy dolog, amit én szubjektíven gondolok és egy másik, amit megmutat nekem egy ilyen állítás.

Ami számomra igazán bizonyította a két rendszer találkozásának sikerét az volt, hogy a segítőim többsége a Maja rendszert nem ismerte, mégis tökéletesen tükrözték az egyes jegyek tulajdonságait.

Ha azt kérdezné valaki mutatott-e újat? Azt válaszolnám, mindent tudtam. De mégis kaptam valami pluszt azzal, hogy egy olyan rendszerben találkozhattam saját magammal, ami igazán a Lélekhez kapcsol, miközben megmutatja azt is, hogy mi az, ami időnként visszahúz, vagy elszakít ettől a kapcsolódástól.

Segített megérteni hétköznapi viselkedésmintáimat, érzelmeimet, gondolataimat. Hiszen életre keltek és bizony megmutatták problémáikat és elmondták véleményüket. Mindemellett arra is segített emlékeznem, hogy Ki vagyok Én valójában?

Köszönöm az élményt!

Aki érdeklődik a Maja rendszer iránt, annak javaslom, ne hagyja ki ezt a találkozást!

Az állítást vezeti:
Erőss Anna család és rendszerállító mediátor,az állításhoz előre bejelentkezés szükséges, díja: 10.000.-Ft.

Jelentkezés:
0620/915-4469
eross.panna@gmail.com

2015 09 13 * Varga Éva – Kin49 – Vörös Planetáris Hold

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.