Újjászületés az elengedés által * 2015. január

maja asztrológia spirituális lélekgyógyászEgy új év kezdődik, mely mindig új lehetőségeket, új célokat és új terveket hoz magával. Minden év elején átgondoljuk életünket, felvázoljuk magunknak az év terveit, és új célokat tűzünk ki magunk elé. Ezzel szorosan kapcsolatban áll a Maja Naptár energetikai időszaka, hiszen januárban indul el a maja év hetedik hónapja, mely a befelé fordulásra, a Lélekkel való összekapcsolódásra, és életünk áttekintésére serkent minket. Ez a maja év középpontja, amikor is számot vethetünk eddigi utunkkal, a terveink megvalósulásának haladásával, és letisztázhatjuk belső világunkat.

Energetikailag egy lecsendesedési fázis következik, amikor is teret kapunk arra, hogy újraszervezzük életünket és újraépítsük kapcsolatainkat. Ez a maja év a kapcsolatokról, és elsősorban az önmagunkkal való kapcsolatról szól. Felteszi nekünk a kérdéseket: Tudunk-e önmagunkért tevékenykedni a mindennapokban, vagy inkább a másoknak való megfelelés irányítja tetteinket? Vannak-e határaink, és képesek vagyunk-e megtartani őket? El tudjuk-e engedni a régi érzelmeket vagy erőteljesen ragaszkodunk hozzájuk?

Most, a hetedik hónapban elindul egy belső munka, amikor újrahuzalozhatjuk önmagunkat és kapcsolatainkat. A decemberben felkorbácsolódott érzelmek lecsillapodnak, elsimulnak, és a bizonyosság veszi át a helyét. A feladatunk az, hogy merjünk közelebb lépni önmagunkhoz, hogy merjük felfedezni és elismerni értékeinket. Váratlan élmények, találkozások részeseivé válhatunk, melyek inspirációval szolgálhatnak céljainkat és terveinket illetően. De olyan üzenetet is hordozhatnak, melyek rávilágítanak azon belső értékeinkre, amelyek eddig láthatatlanok voltak számunkra.

A hónap energiáját a legkönnyebben úgy engedhetjük át magunkon, ha elcsendesedünk és a belsőnkhöz, a Lelkünkhöz kapcsolódunk. Engedjük el az események túl gyors értékelését, és adjunk teret azok kibontakozásának. Ne reagáljunk, és ne döntsünk hirtelen felindulásból. Tudatosítsuk, hogy a Mindenség a tenyerén hordoz minket, és minden, ami velünk történik, a javunkat szolgálja. Egy filmben mondták: „a rossz történés is jó, csak álruhában érkezik”. Tegyük magunkévá ezt a szemléletet, hogy ezzel segítsük magunkat a továbblépésben.

Egy szinten most lezáródhatnak folyamatok, kapcsolatok vagy helyzetek az életünkben. Ezeket hagyjuk menni, tudatosan maja  asztrológus távoktatás omniverzumzárjuk le őket, engedjük el a ragaszkodásokat. A kezünket úgy tudjuk szabaddá tenni, ha kiengedjük fogásából mindazt, ami menni kíván. Így teret és lehetőséget teremtünk az új dolgoknak, új élményeknek, amelyek az újév beköszöntével elindultak felénk. Tisztítsuk le érzelmeinket, gondolatainkat, és összpontosítsunk arra, hogy mit szeretnénk életünkben megtapasztalni. Mindent, ami ehhez már nem tartozik, engedjünk útjára. Így képessé válunk arra, hogy a januári energiákat pozitívan mozgassuk át életünkön. Új lendületet és új irányokat adhatunk életünknek, mely így az év során kiteljesítheti céljainkat és terveinket.

Domokos Erzsébet
Maja Asztrológus
2015. január 1.

Maja Asztrológus képzés TÁVOKTATÁSBAN >>>

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.